Παγωτό Αμαρένα




ΠΑΓΩΤΟ ΑΜΑΡΕΝΑ

Ενα υπέροχο Χειροποίητο Παγωτό με Σπιτική Αμαρένα, την Φτιάχνουμε μόνοι μας εύκολα και γρήγορα, την συνοδεύουμε με βελούδινο παγωτό, που δεν γίνεται πέτρα δεν κρυσταλλώνει και φυσικά είναι Πεντανόστιμο!!

Για την Αμαρένα
425 γρ ή 1 κονσέρβα Βύσσινα
160 γρ Ζάχαρη κρυσταλλική
25 γρ Κορν φλαουερ
200 γρ Νερό
20 γρ Λικέρ Βύσσινο ή Κονιάκ
1 1/2 κουτ γλυκού Άρωμα Πικραμυγδαλο

Για το Παγωτό
1 Μορφατ κρύο απο το ψυγείο
1 Ζαχαρούχο γάλα κρύο από το ψυγείο
20 γρ Λικέρ Βύσσινο ή Κονιάκ
2 κουκούτσια Τριμμένη Μαστίχα Χίου με 10 γρ ζάχαρη
100 γρ Βανίλια Υποβρύχιο


Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί

 

ΠΗΓΗ: Bake It