
Ενα υπέροχο Χειροποίητο Παγωτό με Σπιτική Αμαρένα, την Φτιάχνουμε μόνοι μας εύκολα και γρήγορα, την συνοδεύουμε με βελούδινο παγωτό, που δεν γίνεται πέτρα δεν κρυσταλλώνει και φυσικά είναι Πεντανόστιμο!!
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
Υλικά
Για την Αμαρένα
- 425 γρ ή 1 κονσέρβα Βύσσινα
- 160 γρ Ζάχαρη κρυσταλλική
- 25 γρ Κορν φλαουερ
- 200 γρ Νερό
- 20 γρ Λικέρ Βύσσινο ή Κονιάκ
- 1 1/2 κουτ γλυκού Άρωμα Πικραμυγδαλο
Για το Παγωτό
- 1 Μορφατ κρύο απο το ψυγείο
- 1 Ζαχαρούχο γάλα κρύο από το ψυγείο
- 20 γρ Λικέρ Βύσσινο ή Κονιάκ
- 2 κουκούτσια Τριμμένη Μαστίχα Χίου με 10 γρ ζάχαρη
- 100 γρ Βανίλια Υποβρύχιο
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί


Δημιουργός συνταγής: Bake It