![Παγωτό Αμαρένα](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh-vxTKoleUdhgw-dy4RlICigFudtwWfM29P7rR4yO7gciur0YNLA3TyftISLRSBsmUC_AdJJoJ3ZjVLj4DC7vwddmj7uIzTeDBKqXGRTvuNM1ak3ahfhTJ3Kz7mpAmCsbnF03pCt3TNctnDVcpeYiRTCkRyb9VajnzvqJ1CdmwRFxIewV9V88Caf2a6xum/w640-h492/pagoto-amarena.jpg)
ΠΑΓΩΤΟ ΑΜΑΡΕΝΑ
Για την Αμαρένα
- 425 γρ ή 1 κονσέρβα Βύσσινα
- 160 γρ Ζάχαρη κρυσταλλική
- 25 γρ Κορν φλαουερ
- 200 γρ Νερό
- 20 γρ Λικέρ Βύσσινο ή Κονιάκ
- 1 1/2 κουτ γλυκού Άρωμα Πικραμυγδαλο
Για το Παγωτό
- 1 Μορφατ κρύο απο το ψυγείο
- 1 Ζαχαρούχο γάλα κρύο από το ψυγείο
- 20 γρ Λικέρ Βύσσινο ή Κονιάκ
- 2 κουκούτσια Τριμμένη Μαστίχα Χίου με 10 γρ ζάχαρη
- 100 γρ Βανίλια Υποβρύχιο
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
ΠΗΓΗ: Bake It
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiqqTCqHexAukaVA9-0efgJ399RDEJm0GvEfBLourrRUPjaNAoE16L7lbMz02ubKW_N3Oh2vpf5qoDCVWZtyCutNy-2dObuC-tGKNlIwTatBbaweS9DjoJlMoc3wPqlFpoPtEZcgzGJBsheF4Bl_n70AtPRmFNmW-whfS6Ht9ch7ScgoWHdZod4BbZbrffv/w34-h34/google_news_icon.png)