Παγωτό Αμαρένα



ΠΑΓΩΤΟ ΑΜΑΡΕΝΑ


Ενα υπέροχο Χειροποίητο Παγωτό με Σπιτική Αμαρένα, την Φτιάχνουμε μόνοι μας εύκολα και γρήγορα, την συνοδεύουμε με βελούδινο παγωτό, που δεν γίνεται πέτρα δεν κρυσταλλώνει και φυσικά είναι Πεντανόστιμο!!


Για την Αμαρένα
  • 425 γρ ή 1 κονσέρβα Βύσσινα
  • 160 γρ Ζάχαρη κρυσταλλική
  • 25 γρ Κορν φλαουερ
  • 200 γρ Νερό
  • 20 γρ Λικέρ Βύσσινο ή Κονιάκ
  • 1 1/2 κουτ γλυκού Άρωμα Πικραμυγδαλο

Για το Παγωτό
  • 1 Μορφατ κρύο απο το ψυγείο
  • 1 Ζαχαρούχο γάλα κρύο από το ψυγείο
  • 20 γρ Λικέρ Βύσσινο ή Κονιάκ
  • 2 κουκούτσια Τριμμένη Μαστίχα Χίου με 10 γρ ζάχαρη
  • 100 γρ Βανίλια Υποβρύχιο


Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί



ΠΗΓΗ: Bake It


Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget