ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παντεσπάνι
5 αυγά,
1 κούπα του τσαγιού γεμάτη φαρίνα αλεύρι,
1 κούπα του τσαγιού ζάχαρη,
1 βανίλια
Χτυπάμε αυγά με ζάχαρη 10 λεπτά,και συνεχίζουμε με.σπάτουλα απαλά πολύ απαλά αλεύρι βανίλια
Ψήνουμε.για.25 λεπτά στους.180 βαθμούς
1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1 βανίλια
Βράσιμο 3 λεπτά
4 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ κακάο
1 κουτάλια της σούπας.αλεύρι,
3 κουταλιές της.σούπας βούτυρο,
1 βανίλια,
1 κρόκο
Ζεσταίνουμε.γάλα.ζάχαρη,ρίχνουμε διαλυμένο κορν φλάουρ αλεύρι,μόλις πήξει κατεβάζουμε και προσθέτουμε βούτυρο,κρόκο,βανίλια
1 κούπα του τσαγιού γεμάτη φαρίνα αλεύρι,
1 κούπα του τσαγιού ζάχαρη,
1 βανίλια
Χτυπάμε αυγά με ζάχαρη 10 λεπτά,και συνεχίζουμε με.σπάτουλα απαλά πολύ απαλά αλεύρι βανίλια
Ψήνουμε.για.25 λεπτά στους.180 βαθμούς
Σιρόπι
1 φλιτζάνι τσαγιού νερό1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1 βανίλια
Βράσιμο 3 λεπτά
Κρέμα πατισερί σοκολάτα
Μισο κιλό γάλα,4 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ κακάο
1 κουτάλια της σούπας.αλεύρι,
3 κουταλιές της.σούπας βούτυρο,
1 βανίλια,
1 κρόκο
Ζεσταίνουμε.γάλα.ζάχαρη,ρίχνουμε διαλυμένο κορν φλάουρ αλεύρι,μόλις πήξει κατεβάζουμε και προσθέτουμε βούτυρο,κρόκο,βανίλια
Κρέμα φράουλας
Κρέμα Γιώτης φράουλα, 2 φακελάκια γκαρνίΤα ετοιμάζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες στην συσκευασία τους.
Συναρμολόγηση
Κόβουμε το παντεσπάνι με κλωστή η μαχαίρι σε τρεις πάτους σιροπιάζομαι με πινέλο τον πρώτο βάζουμε κρέμα σοκολάτα,συνεχίζουμε με το δεύτερο πάτο σιρόπι κρέμα.φράουλα.και τέλος.κλείνουμε με τον τρίτο σιρόπιασμα και γκαρνίΔιακοσμούμε κατά προτίμηση.
Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou