Τούρτα με γέμιση κρέμα φράουλας και σοκολάτας

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Παντεσπάνι

5 αυγά,
1 κούπα του τσαγιού γεμάτη φαρίνα αλεύρι,
1 κούπα του τσαγιού ζάχαρη,
1 βανίλια
Χτυπάμε αυγά με ζάχαρη 10 λεπτά,και συνεχίζουμε με.σπάτουλα απαλά πολύ απαλά αλεύρι βανίλια
Ψήνουμε.για.25 λεπτά στους.180 βαθμούς

Σιρόπι

1 φλιτζάνι τσαγιού νερό
1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1 βανίλια
Βράσιμο 3 λεπτά

Κρέμα πατισερί σοκολάτα

Μισο κιλό γάλα,
4 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ κακάο
1 κουτάλια της σούπας.αλεύρι,
3 κουταλιές της.σούπας βούτυρο,
1 βανίλια,
1 κρόκο
Ζεσταίνουμε.γάλα.ζάχαρη,ρίχνουμε διαλυμένο κορν φλάουρ αλεύρι,μόλις πήξει κατεβάζουμε και προσθέτουμε βούτυρο,κρόκο,βανίλια

Κρέμα φράουλας

Κρέμα Γιώτης φράουλα, 2 φακελάκια γκαρνί
Τα ετοιμάζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες στην συσκευασία τους.

Συναρμολόγηση

Κόβουμε το παντεσπάνι με κλωστή η μαχαίρι σε τρεις πάτους σιροπιάζομαι με πινέλο τον πρώτο βάζουμε κρέμα σοκολάτα,συνεχίζουμε με το δεύτερο πάτο σιρόπι κρέμα.φράουλα.και τέλος.κλείνουμε με τον τρίτο σιρόπιασμα και γκαρνί
Διακοσμούμε κατά προτίμηση.


Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou