Καραμελωμένο, γεμιστό χοιρινό ρολό με υπέροχη σάλτσα

Υλικά

  • 2 κιλά χοιρινό πανσετα χωρίς κόκαλο
  • για το μαριναρισμα θέλετε
  • 2 κουταλιές φυτινη η βούτυρο
  • μισό κουταλάκι πιπέρι
  • μισό κουταλάκι πάπρικα γλυκιά
  • 1 κουταλάκι αλάτι
  • μισό κουταλάκι σκόνη κρεμυδι
  • μισό κουταλάκι σκόνη σκόρδου
  • μισό κουταλάκι ρίγανη σκόνη
  • 1/4 κουταλάκι κουρκουμά
  • 4 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 σφηνάκι πετιμέζι η μούστο η βαλσαμικο με φρούτα η λίγο καστανή ζάχαρη
  • 1 κύβο λαχανικών τριμμένο

Γέμιση

  • 2 πιπεριές Φλωρίνης
  • 2 καρότα μέτρια τριμμένα
  • 3 κουταλιές μαϊντανό
  • 8 κομματάκια γραβιέρα η άλλο τυρί τέτοιου τύπου

Σάλτσα

  • ζωμό από το κρέας που ψήθηκε
  • και το υπόλοιπο της πάστας μαριναδας που έμεινε
  • 1 φλιτζανακι κρασί λευκό
  • 1 ποτήρι νερό
  • 1,5 κουταλιά αλεύρι

ΨΉΣΙΜΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΎΣ ΠΕΡΊΠΟΥ ΧΡΟΝΟΣ 1.45


Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί

Δημιουργός συνταγής: Golfo in the kitchen Γκόλφω Νικολού