Παίρνουμε ένα βαθύ τηγάνι και σε δυνατή φωτιά με ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ βάζουμε ένα ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ σε κομματάκια και μια ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ψιλοκομμένη και τσιγαρίζουμε μέχρι να πάρει χρώμα το κοτόπουλο και μαραθεί η πιπεριά.
Σβήνουμε με ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ και μόλις εξατμισθεί το αλκοόλ προσθέτουμε λίγο ΑΛΑΤΙ, λίγο ΠΙΠΕΡΙ και λίγη ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ και αφήνουμε να πάρει μια βράση για 2 λεπτά αφού χαμηλώσουμε τη φωτιά.
Προσθέτουμε ΣΠΙΤΙΚΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ (ή ΣΑΛΤΣΑ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΑ) και αφήνουμε να πάρει βράση.
Προσθέτουμε μέσα στη σάλτσα, τις ΠΕΝΕΣ, 1/2 κ.γ. ΦΡΕΣΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ, λίγη ΓΛΥΚΙΑ ΠΑΠΡΙΚΑ και λίγη ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ τριμμένη, ανακατεύουμε και σε ένα λεπτό είναι έτοιμο.
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!