Αφράτα και τρυφερά μπιφτέκια κοτόπουλου


ΑΦΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΥΦΕΡΑ ΜΠΙΦΤΈΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Θα χρειαστούμε 1 κιλό ΚΙΜΑ ΑΠΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ.
Θα προσθέσουμε:
3 φέτες ψωμί μουσκεμένες σε νερό και καλά στυμμένες
5 κουταλιές φρυγανιά τριμμένη
1 αυγό
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
πιπέρι
αλάτι
ρίγανη
θυμάρι
μαϊντανό
2 κουταλιές ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά
2 κουταλιές ψιλοκομμένη κίτρινη πιπεριά
4 κουταλιές λάδι
Τα ζυμώνουμε καλά, πλάθουμε μπιφτέκια και τα ψήνουμε σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί, για 30 λεπτά στους 220 βαθμούς.


Credits:
Ρουλα Λυρου
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ