
Υλικά
- 1 πακέτο φύλλα κρούστας
Κρέμα:
- 1 και 1/2 λίτρα γάλα,
- 125γρ καλό βούτυρο,
- 2κούπες ζάχαρη,
- 2 βανίλιες,
- ξύσμα από 1 πορτοκάλι ,
- 2 κούπες σιμιγδάλι ψιλό,
- 3 αυγά.
Σιρόπι:
- 2 και 1/2κούπας ζάχαρη,
- 2 κούπες νερό,
- 2 κουταλάκια του γλυκού μέλι
- βράσιμο για 5λπ.
- Συν: 125γρ μαργαρίνη για το φύλλο.
Ζεστό το γλυκό κρύο το σιρόπι.

Δημιουργός συνταγής: Μαρία Ιωαννιδου, συνταγή Stauroula Stergoudi