Διπλωτή πατσαβουρόπιτα



ΔΙΠΛΩΤΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΠΙΤΑ


Είναι υπέροχη, ελαφριά, εύκολη, πεντανόστιμη, δροσερή!


Υλικά
1 πακέτο φύλλα κρούστας
100 γρ Βιτάμ λιωμένο και 1 φλ καφέ σπορέλαιο για τα φύλλα
5 αυγά, 
1 ποτήρι γάλα, 
1 μπέικιν, 
1 φλυτζάνι ινδοκάρυδο (μέσα στο μείγμα) 
1 γιαούρτι στραγγιστό, 
2 κ.σ άνθος αραβοσίτου, 
2 βανίλιες.

Σιρόπι 
2, 5 ποτήρια νερό, 
2,5 ποτήρια ζάχαρη, 
1 κουταλιά γλυκόζη, αν δεν έχετε μισό λεμόνι, 
1 ξύλο κανέλα, 
2 βανίλιες. 
4 λεπτά βράσιμο.

Το σιρόπι το βάζουμε να γίνει όταν φουρνίζουμε το γλυκό.
Θα το ρίξουμε αμέσως μετά το ψήσιμο. 
Ψήνω στους 170 βαθμούς για 1 ώρα, ανάλογα από το φούρνο. 
Πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο μετά το σιρόπιασμα.



Δημιουργός συνταγής: El Sial

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!